Kausikalenteri

KYSYTHÄN KISOISTA VETÄJÄLTÄSI!!

JUNIOREIDEN KILPAILUTOIMINTA (HUOM! TIEDOT PÄIVITETÄÄN. SAATTAA OLLA MUUTOKSIA HINNOISSA T. MIIA

Kilpailumuotoja ovat kata sekä kumite (ottelu)

Tyylisuuntamme kumite-kilpailuissa ikärajana on yleisesti pidetty 16-vuotta, koska ottelutyyli on täyskontakti. Suojat ovat vankkaa tekoa, minkä vuoksi seurassamme alle 16-vuotiaillakin on mahdollisuus harjoitella ottelua. Lisäksi lapsilla osumien voima ei ole vielä kovin suuri, mikä lisää otteluharjoitusten turvallisuutta.

Kumitesta kiinnostuneille nuorille tarjoamme mahdollisuutta osallistua Suomen karateliiton järjestämiin kilpailuihin, joissa ottelutyyli on ns. kevyt-kontakti, ja nuorilla osumat päähän ovat kiellettyjä. Näihin kilpailuihin tarvitaan erilaiset suojat sekä karateliiton lisenssi ( huom! sis. vakuutuksen! Hinta alle 14-vuotialle 25€, yli 14-vuotiaille 69€)

Kata on liikesarja, jossa ei siis olla kontaktissa toiseen. Erityisesti lapsille kata opettaa keskittymiskykyä ja parantaa perustekniikkaa.

Kilpailuharjoitukset => ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin!!

Harjoituksiin saavat osallistua kaikki kilpailusta kiinnostuneet juniorit. Harjoituksiin osallistuminen ei edellytä, että lapsen/nuoren pitäisi osallistua kilpailuihin.

Harjoitukset vetää Miia Nietosvuori, joka on toiminut myös Suomen Karateliiton maajoukkuevalmentajana 2008-2012. Muina vetäjinä toimivat tutut juniorivalmentajamme.

Harjoitusten yhteydessä jaetaan tiedotteita suojien hankkimisesta, säännöistä, lisenssistä yms. Lisenssi hankitaan aina seuran kautta!

Varusteita voi hankkia seuran kautta. Seuralle on hankittu jonkin verran suojia, joita saa lainata kilpailuihin.