Juniorit

Osioon on kerätty mm. junioreiden kalenteri, vetäjien yhteystiedot sekä kootusti junioritiedotteet. Tiedotteet löytyvät myös tutusta ”ajankohtaista” -osioista.

YLEISTÄ

nuori-suomi-sinettiShoreikan karateclub on Nuori Suomi -sinettiseura, ja haluamme tarjota lapsille ja nuorille monipuolista karatea. Seura on Suomen Shorinji-ryu Renshinkan karatetyylisuunnan päämaja, minkä johdosta seuramme tekee yhteistyötä niin japanilaisten kuin muidenkin ulkomaalaisten kanssa. Tämä tarkoittaa myös lapsille/nuorille mahdollisuutta osallistua ulkomaalaisten opettajien vetämille leireille.

Seurassa on Suomen karateliiton maajoukkuevalmentaja, minkä johdosta kilpailusta kiinnostuneille on tarjolla laadusta ohjausta.

Alkeiskursseja järjestetään kahdesti vuodessa, syksyllä ja alkuvuodesta. Kursseja saa kokeilla vapaasti muutaman viikon ilmaiseksi. Tervetuloa kokeilemaan! Tulevista kursseista lisätietoja: Hannu Nietosvuori 6.dan (seuran pääopettaja/tyylisuunnan Suomen pääopettaja) p.040-7304053, hannu.nietosvuori (at) phnet.fi